Voor Basisartsen

Wordt ANIOS huisartsgeneeskunde!

De Poortwachters helpt de eerstelijns zorg door basisartsen en huisartspraktijken te verbinden via ons netwerk en zo de vraag naar en het aanbod van ANIOS huisartsgeneeskunde met elkaar te verbinden.

Wij werven, selecteren en begeleiden basisartsen voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige inzet in de huisartsenzorg. Op deze manier dragen wij bij aan het verminderen van de bezettingsproblematiek in huisartspraktijken en streven wij naar een structurele verbetering van de zorg voor patiënten.

Daarnaast laten wij basisartsen kennis en ervaring opdoen in de huisartsenzorg, dit is van onschatbare waarde voor elke arts, ongeacht de specialisatierichting die je uiteindelijk kiest.

ANIOS vacature

Onze manier van werken

Selectieprocedure Basisarts

basisarts huisartsgeneeskunde
Aanmelding
contactformulier

- Telefonisch contact over aanmelding
- Toezending extra informatie werkwijze

Start
selectieprocedure

Inventarisatie plaatsingsplek

Plaatsingsplek
gevonden

Sollicitatiegesprek wordt in
overleg met jou door ons ingepland

Sollicitatie

Wij bereiden de
sollicitatie met jou voor

Voorbereiding
eerste werkdag

Wij bereiden de eerste werkdag
met jou voor (NHG-standaarden,
werken in huisartsgeneeskunde)

Arbeids
overeenkomst

Arbeidsovereenkomst wordt afgesloten (loondienst of ZZP)

Sollicitatiegesprek

Gesprek met praktijkhouder(s) of er match is tussen beide partijen

Follow-up

Na een maand zijn wij
benieuwd naar jouw ervaringen

Waarom wij?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor De Poortwachters. Om te beginnen zijn wij zelf artsen en begrijpen wij dus als geen ander wat het betekent om verantwoordelijk te zijn voor de zorg van patiënten. Dit betekent dat wij weten welke begeleiding (jonge) artsen nodig hebben voordat ze aan de slag gaan in een huisartspraktijk, en wij bieden deze begeleiding dan ook aan.

Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk met huisartspraktijken wat veel opties geeft met betrekking tot werken op verschillende locaties in Nederland afhankelijk van de wensen. Daarbij biedt plaatsing door De Poortwachters meerdere voordelen voor basisartsen:

ANIOS huisartsgeneeskunde

Ervaring

Wij bieden jou de kans om werkervaring op te doen in de huisartsgeneeskunde. Dit kan waardevol zijn voor je CV en kan je, gezien de grote variatie in patiënten, helpen bij het vinden van een opleidingsplek in de toekomst.

Kosteloos

Voor deze begeleiding betaal
jij als basisarts niets.

vacature basisarts huisartsenpraktijk

Persoonlijk contact

Werken in de huisartsenzorg betekent dat je dagelijks in contact komt met mensen en hun gezondheidsproblemen. Dit kan erg persoonlijk en betekenisvol werk zijn.

Uitdaging

Als basisarts heb je een breed scala aan taken, van het onderzoeken en behandelen van patiënten, doen van kleine ingrepen tot het coördineren van zorg en het bieden van preventieve zorg.
Wordt anios huisartsgeneeskunde

Veilige werkomgeving

Bij De Poortwachters hebben wij kwalitatief goede zorg en begeleiding hoog in het vaandel staan. Hierbij hoort voor ons gedegen supervisie door de huisarts. Wij maken hier vooraf afspraken over met praktijkhouders om voor iedereen een veilige en prettige werkomgeving te creëren.
werken in de huisartsenzorg

Al met al kan werken in de huisartsenzorg een interessante en betekenisvolle carrièrekeuze zijn vanwege de persoonlijke contacten, brede scala aan taken, voldoening, uitdagingen en ontwikkeling.

Interesse? Neem dan vooral contact met ons op!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stemt u in met cookies. Kom meer te weten