De Poortwachters

Voor huisartspraktijken en ANIOS huisartsgeneeskunde

Leanne en Nèwel zijn beiden arts en voormalig studiegenoten die samen De Poortwachters hebben opgericht. Leanne is zeer ondernemend, heeft ongeveer 30 nieuwe ideeën per dag, waarvan er minstens een aantal goed zijn, en werkt dag en nacht in of met de zorg. Nèwel is analytisch, doelgericht en streeft naar zichtbare impact om de zorg zo veel mogelijk vooruit te helpen. Wij hebben geen kantoor, geen marketingbureau en geen middenmanagement. We doen alles wat we kunnen zelf. We delen een gemeenschappelijke missie om de huisartsenzorg te verbeteren en we zetten ons daarvoor hard in. Hard voor de zorg!

Newel Leanne De Poortwachters
Leanne De Poortwachters

Leanne Verdonck

Leanne combineert het ‘’dokteren’’ en ondernemen met veel plezier. Ze heeft 3 jaar op de spoedeisende hulp gewerkt en werkt nu zelf als basisarts in de huisartsenpraktijk. Daarnaast richtte ze 3 jaar geleden een ander bedrijf op, wat onder andere artsen werft, opleidt en detacheert.

Nèwel Salet

Nèwel is arts-onderzoeker, is momenteel zijn promotieonderzoek aan het afronden en werkt als arts bij de kindergeneeskunde. Zijn onderzoek focust op hoe kwaliteit van zorg geoptimaliseerd kan worden voor patiënten, onder andere binnen de huisartsenzorg.

Newel De Poortwachters

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stemt u in met cookies. Kom meer te weten